IMG_6461_1125x520.jpeg

OM OSS

Annat kul vi gör

Evalotta har sin egen verksamhet i vilken hon arbetar som empatisk, intuitiv och andlig coach och vägledare på olika sätt. 

Hon håller kurser i självempati och intuition tillsammans med hästar, (öppna för den som vill). Hon har en onlinekurs om att ”Bli fri från självkritik genom att skapa en empatisk relation till sig själv” där hon ger en massa bra verktyg till den som behöver. Hon föreläser och har klienter och är under utbildning till medium och enneagramlärare . Hon är i grunden en teolog som har jobbat som pastor men som behöver full frihet för att utforska andligheten i alla dess djup, former och språkdräkter och därför har valt att vara sin egen. Hennes hemsida där hon skriver en massa om anknytningsmönster, relationer och självempati finns här: www.evalottastiernholm.se  

Där finns också information om hennes kurser. Följ henne gärna på facebook (Evalotta Stiernholm) och Instagram (Evalotta__stiernholm_open)

Maria är verksam vid Högskolan för scen och musik i Göteborg. Där kan hon guida dej om du vill gå på konsert eller föreställning, om ditt barn vill bli övningselev i nåt instrument eller om du vill läsa en fristående kurs i musik. Maria arbetar också i Betlehemskyrkan i Göteborg dit du kan komma och sjunga i nåt av de större körprojekten (senast Eva Dahlgren och nästa Stevie Wonder) eller ta del av samtal och musik i samband med bokmässan varje september eller under rubriken kultur i Bk. Maria tillsammans med bl a Robert Eriksson, pastor, författare och musiker, är med och utvecklar en kulturkyrka i Bk som vill ge rum för dej och din upplevelse via konst, liturgi och teologi/filosofi.